CRYOLIPOLYSE

Nieuw in de salon! Door middel van cryolipolyse behandelingen wordt het contour van het lichaam veranderd en verbeterd.

Wat is FatFreeze? 

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke de huid niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijdering proces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen. 

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling bij ons een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken. De meeste indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn. 

Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

De Body-wizard Duo 

De Body-wizard Duo is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. Met deze cryolipolyse techniek is het mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 1 uur. Door de 4 separaat in te stellen behandelkoppen kunnen 4 afzonderlijke lichaamslocaties tegelijk behandeld worden.

Hierdoor is de Body-wizard Duo uitermate geschikt voor het behandelen van meerdere locaties tegelijk.

De cryolipolyse behandeling wetenschappelijk onderbouwd

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. 

De behandeling 

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste tien minuten van de behandeling verdwijnen. 

De rest van de behandeling zal je weinig voelen en kan je rustig een boekje lezen, gebruik maken van ons internet, een klein dutje doen of lekker netflixen.

COSBEAU SLIMMING SERUM

Na de Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vet afdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam).

Het Cosbeau slimming serum is een onverbrekelijk onderdeel van de Body-wizard behandeling en verhoogt zichtbaar het resultaat!

Meest gestelde vragen:

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De beste resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Welke delen van het lichaam kunnen behandeld worden?

De behandeling kan plaatsvinden op de volgende zones:

  • Buik
  • Love handles
  • Onderkant van de billen
  • Bovenarmen
  • Binnenkant bovenbenen

Overal waar vet zichtbaar en voelbaar is.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Zolang er op het behandelgebied voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Er zijn gemiddeld 3 behandelingen nodig voor het beste resultaat. Tussen de behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. De vetcellen die vernietigd zijn, blijven weg. Het is wel zaak om tijdens en na de behandeling je levensstijl aan te passen om te voorkomen dat zich nieuwe vetcellen gaan vormen. Wij kunnen je helpen bij een gezondere levensstijl, dit bespreken we tijdens het intakegesprek.

Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Zijn er bijwerkingen?

Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen, beursgevoel of een gevoelloosheid in het behandelde gebied, maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen tot vrouwen die na de bevalling hun onderbuikje niet weg krijgen. 

Let wel op: de cryolipolyse behandeling is niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles strakker wordt.

Wil je overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

Wanneer kan ik geen behandeling ondergaan?

Cryolipolyse kan niet toegepast worden wanneer er sprake is van cryoglobulinemia, het Donath-Landsteiner syndroom of extreme gevoeligheid voor kou, zoals koude-urticaria of de ziekte van Raynaud.

Bij allergieën, gebruik van medicijnen en/of andere aandoeningen is het raadzaam om vooraf met een arts te bespreken of een behandeling is toegestaan. Daarnaast is cryolipolyse geen oplossing voor obesitas/ overgewicht.

Wat te doen na de behandeling?

De cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief en vereist geen hersteltijd, zodat direct weer alles gedaan kan worden.

Daarbij is tussen de gehele kuur/afslank behandeling raadzaam om dagelijks voldoende te bewegen en 1.5 tot 2 liter vocht in te nemen in de vorm van water of bijv. kruiden thee. Alcohol en veel koffie onttrekken juist vocht, deze dan ook gelieve zoveel mogelijk vermijden.

Daarnaast adviseren we het cosbeau slimming serum voor thuisgebruik, om het positieve effect te ondersteunen.

error: Content is protected !!
Maak een afspraak
}